10 grunde til et robust trådløst netværk (Wi-Fi) bør laves med kabelføring

Wifimester mener at det bedste Wi-Fi opnås ved at forbinde Internetrouteren med et eller flere Adgangspunkter. Adgangspunkterne placeres rundt i boligen og sikrer spredning af det trådløse signal ud i alle husets hjørner. Det er en skudsikkerløsning som giver et robust, tabsfrit signal i mange mange år.

Sammenlignet med andre Wi-Fi produkter er det ikke dyrere at udbygge sit Wi-Fi ved brug af netværkskabler og et eller flere Adgangspunkter. Faktisk kan det i mange tilfælde være billigere. Prisen for trådført Wi-Fi er for det meste både den billigste og bedste løsning, men mange kender ikke til muligheden for at lave det selv som en gør-det-selv løsning. Du må gerne selv føre et netværkskabel i din bolig, og derved spare udgiften til en elektriker. Ønsker du ikke bøvlet med kabeltræk, kan vi gratis sende en elektriker forbi jeres adresse til at tage bestik af opgaven. Læs mere.

Husk: Det er ikke er nødvendigt at tænke på behovet for en stikkontakt til Adgangspunktet (Boks 2). Læs her om mulighederne her for at sparke stikkontakterne helt til hjørne, når der bygges Wi-Fi. Adgangspunktet kan placeres diskret i din bolig så det falder i med omgivelserne og dækker de kvadratmeter med Wi-Fi hvor du måtte mangle internet / trådløst netværk.

Datapakker sendt & modtaget gennem selv det billigste netværkskabel sker typisk ved minimum 1.000 Mbit/s. Det betyder, sammenlignet med andre tekniske muligheder, at der ikke opstår flaskehalse mellem din internetrouter (Boks 1) og adgangspunktet (Boks 2). Det giver en noget nær perfekt datagennemstrømning.

Der kan sendes strøm igennem netværkskablet så du sparer stikkontakter. Det synes vi hos Wifimester er super sejt ! Det betyder, at adgangspunktet der sidder på netværkskablets anden ende, kan placeres hvor som helst i boligen, uden at man skal spekulere over, om der er en ledig stikkontakt. Se i øvrigt vores demonstrations video for lidt mere information.

Datapakker sendt / modtaget gennem et netværkskabel forsvinder så godt som aldrig. Det siger lidt sig selv. Der er ingen signaltab i et indelukket netværkskabel, så længe afstanden er under 100 meter som tommelfingerregel. Selvfølgelig kan der være signaltab mellem din device og hen til Adgangspunktet, men idéen er nedbringe potentielle luft-til-luft signaltab.

Professionelle IT folk bruger oftest trådførte trådløse adgangspunkter, fordi virksomhedens datapakker anses som kritiske og ikke må gå tabt. Det resulterer generelt i større brugertilfredshed af virksomhedens applikationer og en bedre internetoplevelse.

Ved at kable dine Wi-Fi adgangpunkter opnår du en fast installation som er robust og fremtidssikret. Tænk langsigtet. Du gider ikke at have problemer. Internettet skal bare køre og være der. En fast installation er mere robust og dermed en tidsløs løsning du ikke behøver at vende tilbage til.
Mangler der Wi-Fi et sted i din bolig? Der føres et kabel fra Boks 1 til Boks 2. Det er til at forstå. Mangler der Wi-Fi et tredje sted i boligen, føres der et kabel fra Boks 1 til Boks 3. Det er også til at forstå.

Står du overfor en ombygning, renovation eller skal du bygge helt ny bolig / ejendom? Tænk Wi-Fi med fra start. Du bliver super glad for det i længden! Udarbejd selv en dækningsplan for alle kvadratmeter så der ikke opstår døde zoner og dermed utilfredshed, eller vi kan hjælpe dig videre hvis du måtte ønske det.

Er der lys i Adgangspunktet (Boks 2)? Hvis ja og din internetrouter (Boks 1) ellers også er online, så er der også internet i adgangspunktets Wi-Fi. Der kræves ikke yderligere konfiguration eller vedligehold så du slipper for at spilde tiden med at skulle have fat i en IT kyndig. Der findes typisk mobile apps, som kan fortælle dig om signalstyrke og antallet af forbundne enheder. Men er det vigtigt hvis der ikke opleves problemer?

Et Wi-Fi bestående af et eller flere kablede Adgangspunkter kan i princippet udvides i det uendelige, hvilket også er med til at fremtidssikre dine muligheder i boligen / ejendommen.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.